Verwen je hoofdhuid en je haar met deze facial voor je hoofdhuid! Een rustgevende behandeling van zorgvuldige reiniging tot voedende therapieën en geniet van ontspannende massages. Gun jezelf een moment van luxe en herstel tegelijkertijd de vitaliteit van je haar en hoofdhuid!


ORIGINAL HEAD SPA | € 85

60 minuten

Een facial, maar dan voor je hoofdhuid! Een behandeling die zich richt op de gezondheid en schoonheid van je haar en hoofdhuid, met behulp van de hoogwaardige haarproducten van Oolaboo.

 

We starten met een hoofdhuidanalyse doormiddel van een speciale camera. Vervolgens begint de ontspanning met een stimulerende hoofdhuidmassage. We wassen het haar tweemaal, de eerste keer om het te reinigen en daarna om het te voeden. Daarna wordt je hoofdhuid verwend met een revitaliserende scrub. Het hoogtepunt van de behandeling is de welbekende "fontein", een unieke ervaring die je niet mag missen! Na de fontein brengen we een voedend masker aan speciaal afgestemd op je haar en ondertussen geniet je van een stoombehandeling. Na afloop föhnen we het haar handdoekdroog onder het genot van een kopje koffie of thee.

LUXURY HEAD SPA inclusief MINI FACIAL | € 125 | TIP!

90 minuten

Wil je gaan voor de ultieme wellness ervaring? Stap dan binnen in een geurreis van verwennerij en ontspanning met onze exclusieve Luxury Head Spa, compleet met een mini-facial. We dompelen je onder in de betoverende wereld van Cenzaa!

 

De Luxury Head Spa omvat alle elementen van de Original Head Spa in combinatie met een mini-facial; waaronder een oppervlakte reiniging om je huid te verfrissen en te revitaliseren. Vervolgens gaan we door met een grondige dieptereiniging om je huid te laten stralen. Maar dat is nog niet alles, we zullen je ook verwennen met een ontspannende massage, geïnspireerd op de traditionele Hawaiiaanse Lomi Lomi techniek. En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we af met een verjongend gezichtsmasker dat speciaal is samengesteld om je huid te voeden en te hydrateren. Kortom, genieten!


FAQ

Kan je een behandeling ondergaan als je zwanger bent?

Zolang je comfortabel op je rug kan liggen, kan je heerlijk genieten van een head spa tijdens jouw zwangerschap.

Vanaf welke leeftijd is de behandeling?

De head spa behandeling is mogelijk voor alle leeftijden.

Moet ik met schoon haar komen?

Je hoeft niet perse met schoon haar te komen. Wij wassen het namelijk voor jou. Wel is het fijn dat het haar goed uitgekamd is.

Mag ik extensions dragen?

De behandeling is niet mogelijk bij extensions.