GIFTSETS

Verras jouw familie, vrienden óf gewoon jezelf met onze prachtige giftsets. Je ontvangt bij elke giftset van IK Skin Perfection een lief kaartje cadeau. Wie geef jij dit ultieme cadeau?

 

REINIGERS

Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste stap die nooit mag worden overgeslagen. Alleen met een schone huid kan de stap naar maximale huidverbetering gezet worden.

 

CRÈMES

Houd de huid soepel en zacht met één van de 24H crèmes van IK Skin Perfection. Deze crèmes dragen bij aan een optimaal herstel van de huid. Mooi oud worden, dat is dé wens van bijna iedereen. Daarom is het cruciaal dat de huid dagelijks wordt voorzien van een 24H gezichtscrème die de huid ondersteunt en beschermt tegen UV- straling en invloeden van buitenaf.

 

MASKERS

Een gezichtsmasker is dé oppepper voor de huid. De groene cosmeceuticals zorgen voor een optimaal en snel effect. IK Skin Perfection heeft intensieve gezichtsmaskers, met een daadkrachtige werking voor verschillende huidcondities. Voor het beste resultaat adviseren we twee keer per week een gezichtsmasker te gebruiken.

 

SERUMS

1, 2, 3… SERUM LAYERING ROUTINE!

Serum Layering wil zeggen dat er meerdere serums ‘laagje voor laagje’ en binnen één skincare routine kunnen worden aangebracht om zo doelgericht jouw huidwens of huidproblemen aan te pakken. Elk serum heeft daarbij zijn eigen specifieke eigenschappen, werking, resultaat en voordelen waarbij wij een combinatie van drie serums als meest ideaal ervaren. De hoog geconcentreerde serums worden laagje voor laagje aangebracht en werken doelgericht, veilig en in volledige harmonie samen.

 

OLIËN

In de zomer heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de winter. Met de huidoliën kan je jouw IK Skin Perfection product perfect afstemmen op het seizoen. De drie heerlijk geurende huidoliën van IK Skin Perfection zijn te mixen met alle crèmes en serums en zorgen voor gevoel van luxe, comfort en welbehagen.

 

BODY CARE

Hoe houd je je huid gezond en in een goede conditie? Je huid krijgt dagelijks heel wat te verduren. Huidverzorging stopt niet bij je gezicht. Speciaal voor het lichaam hebben we heerlijke natuurlijke lichaamsverzorging die jouw huid beschermen, verzachten en herstellen.

 

ZONBESCHERMING

Zonlicht zorgt voor de aanmaak van Vitamine D in de huid. Vitamine D is belangrijk voor ons, want dit zorgt voor sterke botten en tanden, voorkomt botontkalking en speelt een belangrijke rol bij de instandhouding van onze weerstand. Maar te veel zonlicht kan ernstige huidschade opleveren en daardoor veroudert zonlicht altijd de huid! Goede zonbescherming is dus een absolute noodzaak om huidveroudering tegen te gaan. Maak er daarom een gewoonte van om de huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter.