REINIGING

Reiniging van de huid is de basis van een goede huidverzorging. Start jouw dagelijkse skincare routine met de reiniging van jouw huid met één van deze Essentials. Deze basis zorgt voor een schone huid, waardoor de hoogactieve werkstoffen uit deze unieke formule beter opgenomen worden.

 

PEELING

Geef jouw nieuwe jonge huidcellen de kans om aan de oppervlakte van je huid te komen. Gebruik de peeling producten, na de reiniging van je huid, om je oude oppervlakkige huidcellen te verwijderen. Het resultaat is een ultieme huidverbetering: een zachte, egaal gladde huid die ook direct frisser lijkt!

 

SERUM

Een serum is een geconcentreerde crème met actieve ingrediënten zoals vitamines, probiotica en antioxidanten. Deze ingrediënten zorgen voor een extra boost voor jouw huid, specifiek daar waar jouw huid behoefte aan heeft. Gebruik een serum na een peeling om je huid die extra voeding te geven die ze verdient.

 

MOISTURIZER

Herstel de vochtbalans van jouw huid, hydrateer je huid en verminder huidveroudering met deze moisturizers. Een moisturizer is een hydraterende dagcrème en-/of nachtcrème die ervoor zorgt dat jouw huid minder vocht verliest.

 

EYE & LIP

Bij jouw huidverzorgingsroutine mogen je lippen en ogen zeker niet ontbreken. Het is belangrijk om te weten welke werkzame stoffen er in jouw huidverzorgingsproducten zitten, vooral wanneer het gaat om oog- en lipverzorging. Lippen bevatten namelijk weinig talg of zweetklieren en ze verliezen sneller vocht dan andere delen van je lichaam of gezicht. Hierdoor moet je ze dus goed blijven hydrateren, zeker op een droge winterdag waar je al snel uitdroging of schilfering op je lippen voelt.