Verwen je hoofdhuid en je haar met deze facial voor je hoofdhuid! Een rustgevende behandeling van zorgvuldige reiniging tot voedende therapieën en geniet van ontspannende massages. Gun jezelf een moment van luxe en herstel tegelijkertijd de vitaliteit van je haar en hoofdhuid!


ORIGINAL HEAD SPA | € 85

60 minuten

Een facial, maar dan voor je hoofdhuid! Tijdens deze behandeling word je hoofdhuid intensief gereinigd en worden je haarlokken verzorgd.

 

We starten met een hoofdhuid analyse doormiddel van een speciale camera. Hierna beginnen we met een hoofdhuidmassage. We wassen het haar tweemaal, de eerste keer om het te reinigen en daarna om het te verzorgen. Hierna ervaar je de welbekende fontein! Dit is een beleving die je niet wilt missen. Na de fontein brengen we een voedend masker aan speciaal afgestemd op je haar. We stomen het haar en ondertussen krijg je een handmassage. Nadien föhnen we het haar handdoekdroog onder het genot van een kopje koffie of thee.

LUXURY HEAD SPA inclusief MINI FACIAL | € 125 | TIP!

90 minuten

Wil je gaan voor de ultieme wellness ervaring? Geniet van onze heerlijke ORIGINAL HEAD SPA treatment terwijl je ondertussen geniet van een mini facial; een geurreis tijdens een reinigings- en scrubmassage, een romig en vol crèmemasker en ultieme ontspanning tijdens een extra gezichtsmassage.


FAQ

Kan je een behandeling ondergaan als je zwanger bent?

Zolang je comfortabel op je rug kan liggen, kan je heerlijk genieten van een head spa tijdens jouw zwangerschap.

Vanaf welke leeftijd is de behandeling?

De head spa behandeling is mogelijk voor alle leeftijden.

Moet ik met schoon haar komen?

Je hoeft niet perse met schoon haar te komen. Wij wassen het namelijk voor jou. Wel is het fijn dat het haar goed uitgekamd is.

Mag ik extensions dragen?

De behandeling is niet mogelijk bij extensions.